Vi erbjuder pålitlig service med låsjour och passersystem för brf.

Vi på Nylås förstår vikten av säkerhet och tillgänglighet för bostadsrättsföreningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta era unika behov. Oavsett om ni behöver byta lås, upprätta jouravtal för tappade nycklar eller genomföra regelbundet underhåll av era lås så är vi här för att göra det möjligt för er att känna er trygga och säkra.

Våra tjänster, låssystem, jour och mer:

Låsjour:

 • bullet-point

  Vi finns alltid tillgängliga 7-23 varje dag i veckan. Du kan även teckna avtal för dygnet runt service, perfekt för akuta situationer och är på plats oftast inom en timme. Er trygghet är vår högsta prioritet. Vi är en av få som erbjuder låsjour dygnet runt, så ni alltid har hjälp nära till hands.

Jouravtal - Nyckelhantering:

 • bullet-point

  Skapa ett skräddarsytt jouravtal som passar era specifika behov. Vi säkerställer att ni har en pålitlig partner att lita på vid tappade nycklar och andra nödsituationer. Du har en ny nyckel i handen inom en dag. Vi hanterar även specialnycklar för bland annat fastighetsskötaren.

Låsbyte och underhåll:

 • bullet-point

  Vi erbjuder professionell installation och underhåll av lås för att säkerställa att era lås fungerar smidigt och är i toppskick. Vi anpassar våra tjänster efter era behov och erbjuder helhetslösningar för er trygghet.

Digitala lås:

 • bullet-point

  Stanna inte vid traditionella lås. Vi är experter på att installera avancerade digitala lås som ger er en extra nivå av säkerhet och kontroll över era bostadsområden.

Varför ska er BRF välja oss?

 • bullet-point

  Snabb respons: Vi förstår att varje sekund räknas i en säkerhetssituation. Vår snabba respons garanterar att ni får den hjälp ni behöver när ni behöver den. Punktlighet är vårt ledord.

 • bullet-point

  Kundanpassade lösningar: Varje bostadsrättsförening är unik. Våra lösningar anpassas efter era specifika behov och krav.

  • bullet-point

   Vi är tillgängliga

Kontakta oss idag för att diskutera era säkerhetsbehov och låt oss vara er pålitliga partner för låsjour och säkerhetslösningar. Er trygghet är vår prioritet, och vi ser fram emot att hjälpa er skapa en säker och trygg bostad för alla boende.

Tveka inte att kontakta oss med era frågor

08-30 66 67

info@nylas.se

Lägenhetsbyggnad